عصر روز بیست و نهم اردیبهشت ماه، استاندار لرستان به همراه جمعی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، رییس سازمان برنامه و بودجه استان و مدیران حوزه آب استان با مدیرعامل شرکت دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در ابتدای این جلسه ، مهندس قربانخانی مجری طرحهای تنگ معشوره و مخملکوه، گزارشی از روند پیشرفت فیزیکی این طرحها، برنامه های اجرایی و وضعیت تأمین منابع مالی ارائه کرد.
در ادامه، نمایندگان حاضر از جمله سپهوند و هاشمینیا (نمایندگان خرمآباد) و امامی راد (نماینده کوهدشت) با تاکید بر اهمیت تامین آب و برق در استان، خواستار توجه ویژه شرکت به طرح های بختیاری، تنگ معشوره و مخملکوه شدند.
مهندس شیبانی مدیرعامل شرکت، نیز با اشاره به اهمیت این طرح ها اظهار داشت: عزم و اراده شرکت همواره در جهت تأمین منابع مالی و اجرای سریعتر این طرحها بوده است.در پایان جلسه، شاهرخی استاندار لرستان، ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده شرکت آب و نیرو خاطر نشان کرد: طی بازدیدهای میدانی از کارگاههای شرکت آب و نیرو، همواره شاهد تلاش عوامل طرح بودهایم.
وی افزود: در حوزه عملیات اجرایی مشکلی وجود ندارد و باید همه دستاندرکاران مجلس و دولت در جهت تأمین منابع مالی اقدام لازم و پیگیریهای مجدانه را در دستور کار خود قرار دهند.
استاندار لرستان در پایان سخنان خود خواستار توجه ویژه شرکت آب و نیرو به طرحهای استان شد و ابراز امیدواری کرد که این طرحها همواره در اولویت شرکت آب و نیرو باشند.
کد خبر: 1399
تاریخ خبر : دوشنبه 29 اردیبهشت 1404
اخبار مرتبط

آب سد طالقان به کرج رسید
سهشنبه 11 شهریور 1404
سهشنبه 11 شهریور 1404

افزایش ۱۰ مگاواتی ظرفیت تولید شبکه برق سراسری توسط نیروگاه سد چمشیر
دوشنبه 17 شهریور 1404
دوشنبه 17 شهریور 1404

انتشار گسترده اینفوگرافی «فعالیت آب و نیرو در 24 استان» در رسانهها
سهشنبه 24 تیر 1404
سهشنبه 24 تیر 1404

بازدید استاندار فارس ازطرح سد مخزنی کوار
یکشنبه 29 تیر 1404
یکشنبه 29 تیر 1404